Data Speed logo  
  Romana   Engleza  
         
 
       
 
stiri
 
     
 
  Produse si Solutii

 

 

Stiri
 
     
       
    Parteneriat nou Data Speed - LCM Systems   Nou parteneriat, LCM Systems producator celule de sarcina  
 

Incepand cu anul 2016, am demarat o noua colaborare impreuna cu compania LCM Systems din Marea Britanie, companie specializata in productia de celule de sarcina. Pe langa celule de sarcina, compania mai produce senzori de presiune, traductoare de deplasare, indicatorare digitale, indicatoare portabile, amplificatoare, convertoare accesorii pentru aceste echipamente, etc.

Avem placerea sa oferim pe piata din Romania produsele aflate in portofoliul companiei britanice, echipamente produse la standarde de calitate europene.

 
       
     
       
    Mechus   Nou Parteneriat, Mechus & Data Speed  
 

Incepand cu anul 2016 avem placerea de a distribui pe piata din Romania echipamentele produse de compania Mechus din Italia, companie specializata in solutii medicale si industriale de cantarire, avand la baza o echipa cu o vasta experienta in domeniul sistemelor de cantarire.

Compania Mechus face parte din grupul de firme Favero, grup ce include mai multe companii, care sunt in special axate pe domeniu medical.

 
       
     
       
    Noi reguli SOLAS   Nou regulament SOLAS incepand cu 1 Iulie 2016  
 

Incepand cu 1 Iulie 2016, nouile reguli SOLAS impun ca pentru toate containerele ce trebuie transportate maritim sa se cunoasca greutatea bruta inainte de a fi incarcate pe o nava. Determinarea greutatii unui container poate fi facuta fie cantarind intregul container fie cantarind fiecare element in parte.

Securitatea containerelor transportate este motivul impunerii noilor reguli SOLAS. In cazul tuturor incidentelor aparute pana acum, in 25% dintre ele, depasirea greutatii maxime a fost cauza aparitiei incidentului.

 
       
     
       
    Premium Consulting Partner   Kern Premium Consulting Partner  
 

In urma cursurilor de specializare al membrilor echipei noastre, Data Speed este recunoscuta de catre producatorul Kern & Sohn, partener premium in consultanta pentru echipamentele de cantarire si cele optice.

Beneficiind de cunostintele si experienta echipei noastre de profesionisti precum si de suportul producatorului va invitam sa ne contactati pentru orice informatii cu privire la echipamentele Kern & Sohn.

 
       
     
     
    10 Ani Data Speed   Data Speed a implinit 10 ani  
 

La sfarsitul lunii Mai 2015, Data Speed a implinit 10 ani de cand suntem alaturi de clientii nostri pentru care facem tot posibilul sa asiguram echipamente de calitate superioara si servicii la cel mai inalt nivel.

Promitem ca vom face tot posibilul ca peste inca 10 ani sa fim prezenti pe piata din Romania cu un portofoliu mult mai mare de clienti carora sa le putem oferi echipamente si servicii conform asteptarilor.

 
       
     
       
    iForks economy   iForks Economy  
Incepand cu luna Mai 2015, Ravas a lansat noul model de cantar pentru stivuitoare (furci), iForks Economy. Acesta este varianta mai simpla si mai ieftina a succesorului iForks, sistemul de cantarire fara fir pentru stivuitoare. Acesta a fost creat pentru a fi utilizat la verificarea greutatilor bunurilor la momentul receptiei precum si pentru determinarea greutatii paletilor la livrare. Capacitatea de cantarire a acestuia este aceeasi de 2500Kg, cu o lungime standard a furcilor de 1150mm avand baterii ce asigura o autonomie efectiva de pana la 80 ore de operare.
       
       
     
    Agraria 2015   Agraria 2015  
In perioada 23-26 Aprilie 2015 Data Speed a participat la a 21-a editie a Targului International de Agricultura, Industrie Alimentara si Zootehnie, Agraria, ce a avut pentru prima data intr-o noua locatie in localitatea Jucu din judetul Cluj, in cadrul parcului industrial Tetarom III. Targul este organizat inca din anul 1995 si a devenit evenimentul anual emblematic in domeniu pentru zona Transilvaniei. Am expus o gama larga de echipamente industriale de cantarire, oferind astfel solutii de cantarire pentru fiecare tip de activitate.
 
       
       
     
    www.dataspeed.ro   WWW.DATASPEED.RO  
Am lansat un nou site incepand cu luna Martie 2015 unde pot fi gasite toate produsele din portofoliul nostru de produse. Ne propunem ca noul site sa devina cel mai complex site al nostru unde veti putea regasi toate echipamentele disponibile din portofoliul nostru de produse si care vor sta la baza solutiilor pe care le oferim pe piata din Romania.