Data Speed logo  
  Romana   Engleza  
         
 
       
 
parteneri data speed
 
     
 
  Produse si Solutii

 

 

Parteneri
 
     
 
   
  Mechus   MECHUS

Mechus este un producator italian de sisteme de cantarire industriale cu care am inceput colaborarea inca din anul 2015 in special pe partea de cantare autovehicule, dar si pentru alte sisteme industriale de cantarire. Avem placerea de a reprezenta compania Mechus in Romania in calitate de distribuitor unic al echipamentelor industriale de cantarire produse de companie. Compania Mechus are o experienta vasta in domeniul sistemelor de cantarire ceea ce asigura o calitate ridicata echipamentelor produse.

  Web site: www.mechus.it
 
     
 
   
  Ravas   RAVAS

Incepand cu a doua jumatate a anului 2010 avem placerea de a fi unicul distribuitor autorizat al companiei Ravas pentru piata din Romaniei si din Republica Moldova. Ravas este o companie cu sediul in Olanda si este leaderul de piata in domeniul cantaririi dinamice. Ca urmare al acestui parteneriat distribuim transpaleti cu cantar, sisteme de cantarire pentru motostivuitoare, cantare pentru lize electrice si solutii ce au la baza aceste echipamente si solutiile software furnizate de catre Ravas.

 

  Web site: www.ravas.com
 
     
 
   
  Kern & Sohn   KERN & SOHN

Incepand din anul 2007 s-au pus bazele colaborarii cu producatorul german Kern & Sohn de echipamente de cantarire din gama cantarelor industiale, cantare de laborator, greutati etalon, platforme unicelulare si industriale, din metal vopsit sau inox, cantare medicale, de verificare, de macara, cantare comerciale, pentru paleti, numaratoare, comerciale, balante de precizie, dar si echipamente din domeniul masurarii fortelor, echipamente optice - microscoape si accesorii.

 

  Web site: www.kern-sohn.com
 
     
 
   
  Dini Argeo   DINI ARGEO

Imediat dupa dezvoltarea noastra in domeniul sistemelor industriale de cantarire am demarat colaborarea cu Dini Argeo, unul din principalii producatori de echipamente de cantarire din Europa. Majoritatea echipamentelor produse de catre Dini Argeo sunt echipamente industriale, cum ar fi cantarele de macara, cantare U pentru paleti, platforme de cantariere, celule de sarcina, o mare gama de indicatoare de cantarire, cantare rutiere fixe si axa cu axa, cantare banda, dar si cantare comerciale, numaratoare, de verificare si echipamente atex.

  Web site: www.diniargeo.com
 
     
 
   
  Zemic   ZEMIC EUROPE

Nevoia de a extinde portofoliul nostru de produse a dus la demararea colaborarii cu producatorul Zemic inca din anul 2013 a carui sediu este in Olanda si care ne-a permis sa imbogatim gama de produse cu aproape toate tipurile de celule de sarcina disponibile pe piata, cum ar fi celule de torsiune, compresiune, dubla torsiune, incovoiere, off center, tensionare, tip coloana dar si accesoriile necesare instalarii acestora in cadrul sistemelor de cantarire.

  Web site: www.zemiceurope.com
 
     
 
   
  Sensocar   SENSOCAR

Pentru ca existau anumite proiecte care necesitau echipamente de cantarire speciale, in anul 2013 am inceput colaborarea cu compania Sensocar din Spania care ofera pe piata o gama larga de celule de sarcina, cutii de jonctiuni, indicatorare de greutate, afisaje suplimentare precum si accesorii necesare realizarii sistemelor de cantarire. Calitatea echipamentelor ne-a permis sa realizam solutii unice fara a pune la indoiala buna functionare a acestora inca din stadiul de proiect.

  Web site: www.sensocar.com
 
     
 
   
  Nemesis   NEMESIS

Incepand cu anul 2017 am pus bazele unui nou parteneriat pentru a ne extinde protofoliul de produse, stabilit astfel o noua relatie cu unul din cei mai importanti producatori de echipamente destinate cantaririi dinamice pe flux din Europa, compania Nemesis. Nemesis este o companie infiintata in Italia inca din anul 1976, ca si o afacere de familie ce pune acceptul pe solutii personalizabile pentru toate tipurile de activitati ducand tehnologia la nivel de arta. Solutiile Nemesis asigura de peste 40 de ani calitate, durabilitate si inovatie.

  Web site: www.nemesis.it
 
     
 
   
  Cy Pag   CY PAG

Tot din anul 2013, avand deja un portofoliu mare de beneficiari utilizatori de motostivuitoare, am pus primele baze ale colaboarii cu compania Cy Pag din Italia in ceea ce priveste distribuirea in Romania a unui produs inovator, un sistem activ care odata instalat pe un motostivuitor are rolul de detecta toate obstacolele ce pot aparea pe traiectoria acestuia si chiar de a limita viteza sau de a opri utilajul in cazul riscurilor de accident din lipsa de vizibilitate sau neatentia soferului.

  Web site: www.cypag.com
 
     
       
    LCM SYSTEMS   LCM SYSTEMS  
 

Incepand cu anul 2016 am pus bazele unui nou parteneriat. Compania LCM Systems Ltd este specializată în soluții pentru măsurarea sarcinii, care sunt utilizate în diverse industrii la nivel mondial. Înființată în 1984 pentru a furniza industriei yachting-ului celule de sarcină de precizie și sisteme de citire, compania s-a dezvoltat rapid, furnizând acum competență de inginerie și proiectare sectoarelor de piață, inclusiv al petrolului și gazelor, construcțiilor civile, marin și offshore, aerospațial, sistemelor grele de ridicat și ingineriei procedeelor.

 
    Web site: www.lcmsystems.ro